Det siger folk om Simon

“Tak for sidst og ja dit indlæg ramte “spot on” resten af dagen og i hverdagen bliver der ofte refereret til dit foredrag”.
Pierre Kristen Boutrup
Afdelingschef, Topdanmark
Det var et interessant, friskt og anderledes pust, som har givet stof til eftertanke. Værdifuldt og tankevækkende som et “refleksions- vindue” og til brug i medmenneskeligt samspil – var tilbagemeldingerne fra kredsen. Flere talte om, at de vil overveje at kalde på dig i forskellige teamudviklings sammenhænge”.
Gitte Brandt
Renell
“Super fedt foredrag. Det har virkeligt givet stof til eftertanke og der er kommet mange positive tilbagemeldinger, så tak for det. Lidt kommentar fra vores bordet rundt: God foredragsholder det var sjovt, og han var utrolig spændende. Simon var meget inspirerende. Simons oplæg har virkeligt givet noget at tænke over. Personligt tager jeg meget med hjem, det har været dybt inspirerende. Simon har været fantastisk. Jeg vil personligt tale godt for dig i mit netværk, jeg synes at du havde en god historie, som var med til at sætte tilværelsen lidt i perspektiv.”
Morten Nilsson
Controller, SIF Gruppen
Det var fantastisk – og mere til – jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, bl.a. som: Dejlig personlig relateret, noget vi kan bruge hver især, skønt at der ikke var en “slide-show”. Og ikke mindst at alle følte det var levende”.
Anette E. Johansen
Kvalitetskoordinator, Nordsjællands Hospital
“Det var fantastisk – og mere til – jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, bl.a. som: Dejlig personlig relateret, noget vi kan bruge hver især, skønt at der ikke var en “slide-show”. Og ikke mindst at alle følte det var levende”.
Anette E. Johansen
Kvalitetskoordinator,
Nordsjællands Hospital
“Tak for sidst – og tak for et godt foredrag og en god historie 🙂 Der var bred enighed blandt kollegerne om, at der var masser af stof til eftertanke – så det er bare at gå i gang med at ændre de dårlige vaner!!”
Vagn Nielsen
Ingeniørforeningen IDA
“Jeg hørte dit foredrag og købte også din bog, og jeg har brugt rigtig meget fra begge dele. Tusind tak for et skønt foredrag og en rigtig god bog”.
Berit
Sparekassen Kronjylland
“Som arbejdsmiljøkonsulent i Vejen Kommune var det et “boost” at høre din inspirerende tilgang til arbejdsglæde og arbejdsliv! Tilbagemeldinger fra ledelse og kollegaer har været overvældende positive. Mange steder jeg kommer rundt på vores enheder ser jeg nu “Simon Stenholm citater” på tavler og opslag. Du har gjort indtryk…. og jeg er meget sikker på, at det ikke er sidste gang du bliver inviteret til Vejen Kommune!”
Kim Willer
Arbejdsmiljøkonsulent,
Vejen Kommune
“Kære Simon – lige lidt feedback fra en af de ”menige” arrangører; jeg oplevede bagefter at folk snakkede meget om dit indlæg, synes du var noget af et scoop og var meget fascineret af din historie, det var jeg også selv i øvrigt. Og jeg har fået rigtig mange positive tilbage meldinger her i dagene efter.. så du rørte sgu ved et eller andet”.
Birger
LSU
“Hej Simon, Jeg har fået fantastisk god feedback. Specielt din facon, hvor du lister alle de gode mentaltrænings værktøjer ind med din egen livshistorie er blevet kommenteret og værdsat. Det er en virkelig effektiv måde at få sået de fine værktøjer i tilhørerne, som så kan arbejde videre med dem de synes de bedst kan bruge. At du så også kunne lave en engelsk og dansk version, der var så identiske som du formåede, var jo meget vigtigt for mit hold, så vi kan få både de dansk- og engelsktalende teammedlemmer med.”
Dir. Henrik
AXA Power
“Jeg er meget imponeret af Simons foredrag og fortæller det til alle, jeg møder. Det var ualmindeligt spændende med en fantastisk rød tråd på baggrund af Simons liv. Vi blev inddraget og udfordret. En øjenåbner der kan bruges såvel på jobbet som privat. Simon er en super fortæller, der formår at sælge budskaberne gennem historier, der er nemme at forstå. Han gav os et positivt og velment spark bagi.”
Otto Kristensen
Siemens
“Tak for et par rigtige gode og lærerige foredrag. Der er ingen tvivl om, at din positive, humoristiske samt åbne tilgang til livet og det at møde andre mennesker, har været med til at give alle deltagerne nye måder at anskue vores roller både i arbejds- og privatlivet.”
Michael Gjørup
Sikkerhedschef, Kriminalforsorgen
“Tak for en fantastisk aften, det var virkelig inspirerende og vi har fået mange og kun positive tilkendegivelser fra alle deltagerne. Og så er han jo en forrygende, medrivende fortæller.”
Jan Winum Povlsen
Præsident, Brørup Rotary Klub
“Det var et super godt og positivt indlæg. Simon har en særdeles god evne til at få dig til at fundere over egen væremåde. Jeg synes det var meget inspirerende, og gav stof til eftertanke, og ikke mindst anledning til at gå hjem og ændre nogle ting i hverdagen med det samme. Han får sat fokus på, at det er vigtigt at arbejde for at holde et positivt syn, og også at det koster arbejde og energi, at vælge en positiv synsvinkel. Og så er han jo en forrygende, medrivende fortæller.”
Alex Kristensen
HR-konsulent, Bankdata
“Tak for et godt foredrag! Vi har aldrig før haft et foredrag så spændende og inspirerende! Det har godt nok givet stof til eftertanke og vi er sikre på, at det vil komme til at få stor betydning. Vi sætter en stor stjerne i kalenderen i dag – for i dag har vi lært noget meget vigtigt.”
Odense Kommune
“Rigtig god dag. Tak for dit engagement og initiativet til dette møde med et så positivt menneske. Jeg sidder og glæder mig over, at jeg netop den dag deltog og blev fyldt med glæde og inspiration.”
Lilly Pedersen
Leder, Frederikshavn Kommune
“Tusind tak for din engagerende og positive indsats som i høj grad var medvirkende til, at vi fik en inspirerende og anderledes dag. En dag med oplevelser, som vi vil bygge videre på i Tellabs.”
Personalechef
Personalechef, Tellabs
“Kære Simon – Tusind tak for et bragende godt indlæg på vores institutseminar ”det gode arbejdsliv” – på Tøystrup Gods. Fredag eftermiddag afholdt vi overordnet evaluering på hele forløbet, det var meget positivt. Navnlig dit indlæg var faldet i rigtig god jord. Alle var vi enige om, at du gav seminaret et særdeles vigtigt kick off, og at vi alle fik noget med derfra som vi kan bruge både personligt og professionelt. Din evne til at personliggøre dit budskab ved hjælp af din egen historie er uovertruffen. Jeg er meget begejstret!!”
Per Andersen
Syddansk Universitet
“Kære Simon – Mange tak for sidst, du var en stor succes – og du bidrog i høj grad til, at vores dag blev positiv. Du bliver varmt anbefalet, så måske får du flere forespørgsler fra Lejre. Jeg må også lige huske at fortælle dig at jeg fik rigtig meget ud af oplægget i går. Du har virkelig fået sat nogle tanker i gang hos mig, og sat nogle ting i perspektiv, så det var rigtig dejligt. Tak for en fantastisk god Simon…. Du var virkelig en der kunne få øjnene op på de fleste.”
Karen Herand
Lejre Kommune
“En anderledes oplevelse – det var fantastisk. Vi blev i en humørfyldt stemning konfronteret med gamle vaner og mønstre. Simon Steenholm springer veloplagt rundt i lokalet og holder fokus på hvad der kan lade sig gøre, ikke hvad der er svært. Vi oplevede at Simon kunne motivere og løfte os frem til at tænke positivt og kreativt. Hvis du tager springet og sætter dagsordenen for din egen hverdag med positive holdninger og indhold så er gevinsten, at du får meget positivt igen. Effekten af indslaget for personalegruppen var eksplosivt. Vi sætter nu nye standarder for hverdagen.”
Inger Bukager
Daglig leder Humlebæk,
Sct. Georg Gårdens børnehave
“Hej Simon. Det var en dejlig dag med megen god inspiration, som vi kunne arbejde videre med. Jeg er sikker på, at din historie satte mange tanker i gang hos alle, og jeg vil derfor forsøge fremadrettet at ”holde gryden i kog”. En arbejdsdag er klart bedre, når man er positiv og har lyst til at hjælpe hinanden. Så endnu engang tak for den gode historie! “
Jette M Petersen
Teamleder, Guldborgsund Kommune
“Jeg synes at det var meget underholdende. Det var noget af en livshistorie og at alt er endt godt på grund af dine evner til at tænke og handle med en positiv indstilling er utrolig godt gået. Det er noget jeg selv vil huske på i fremtiden. Simons foredrag var underholdende, rammende, og det er vældigt godt at blive husket på en gang til at det at ha’ en positiv indstilling gør tilværelsen bedre og nemmere for alle parter. Jeg syntes det var et meget lærerigt og på nogle måde provokerende foredrag. Provokerende fordi at ansvaret for personlig lykke i yderste konsekvens placeres hos den enkelte. Lærerigt fordi vi normalt hører alt for lidt om hvordan mennesket kan ændre sit liv gennem kognitive processer. Jeg har siden forsøgt at anvende idéen om at dårlige tanke og handlemønstre kan ændres ved at ændre måden at tænke på til positive tanker. Det var meget spændende at høre hans livshistorie og vi kunne sagtens have hørt mere. Jeg kunne godt lide at Simon tog udgangspunkt i sin egen historie og de konsekvenser det havde medført for ham, til at formidle sine idéer og tanker.”
Janne Marie Vincent og Bente Nedergaard
Horsens Kommune
“Vi fik i høj grad det vi ønskede. Det er en ren fornøjelse at komme hjem efter sådan en dag. Alle medarbejdere er stadig helt høje over dit oplæg. Der bliver nu arbejdet intensivt med positive tanker og anerkendende adfærd. Du er jo inspirerende at være sammen med.”
Klavs Eg
Leder, Holstebro Kommune
“Hej Simon – Tak for sidst. Rigtig rigtig godt – Alle var meget glade og syntes det havde været rigtig spændende og fyldt med indhold.”
Lajla Johansen
HR, Radiometer
“Jeg ville lige tak for et rigtig godt foredrag hos Kjærgaard her i eftermiddags. Jeg er rigtig glad for at jeg mødte op og fik en rigtig god oplevelse. Det var sjovt at se hvordan du gav os nye måder at anskue livet på. Du er rigtig god til at fremhæve og bryde den mentalitet, som fraholder mange mennesker i at gribe fat i rattet og styre livet. Jeg føler at jeg er trådt over endnu en tærskel i livet, og det skyldes dit foredrag. Mange mennesker har virkelig brug for én som dig, der kommer og giver nye tanker, og jeg er glad for at se, at der dukker flere og flere af din slags op.”
Jacob Vilhelmsen
Kjærgaard
“Det var et fantastisk foredrag og en utrolig livshistorie du fortalte om. Vi var helt oppe at køre- alle kom med positive kommentarer, bravo…”
Hanne Nørgaard
StatoilHydro
“Tak for en inspirerende oplevelse. Jeg skal på alles vegne sige dig mange tak for en god og inspirerende oplevelse i Middelfart for 200 personer. Du levede mere end helt og fuldt op til forventningerne som vi på forhånd havde aftalt. Flere af deltageren giver udtryk for, at de gik fra plenum med fornyet energi og mod på at ændre sin hverdag til det bedre. Så udviklingen af vores holdninger/adfærd er kommet godt i gang.”
Lisbeth Molsing
Proceskonsulent, PostDanmark
“Jeg vil gerne sende en tak for et inspirerende indlæg til vort halvårsmøde. Det var meget positivt og dette videregives hermed til dig.”
Holger Christensen
Sydvestjydsk Pelsdyrfoder

Skriv til mig direkte og jeg svarer med en video.

 

Eller søg i det altid voksende videobibliotek.

Få Gratis Coaching via inspirerende videoer

Scroll to Top

Skriv til Simon

Søg først i video biblioteket om der er svar på dine spørgsmål. Ellers skriv direkte til Simon med udgangspunkt i dine udfordringer og problemer, kom med video forslag og jeg vil svare med en video – husk du spørger anonymt og alle ser svaret.