Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/simonsteenholm.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Video coach handelsbetingelser

Vilkår og betingelser for brug af simonsteenholm.dk web og onlinetjenester

Vigtigt! Læs disse vilkår og betingelser for brugen (“vilkår”) grundigt, før du bruger webstedet, da de berører dine juridiske rettigheder og pligter, her under, men ikke begrænset til, fraskrivelse af rettigheder, ansvarsbegrænsning, voldgiftsafgørelser og erstatningspligt over for os. Ved at tilgå eller bruge dette websted accepterer du disse vilkår. Hvis du ikke accepterer alle disse vilkår, må du ikke bruge webstedet.
Disse “vilkår” regulerer din brug af dette websted og alle tjenester, funktioner, applikationer indhold og downloads, der er tilgængelige via webstedet, eller som omfatter disse vilkår (“webstedet”), uanset hvordan du tilgår eller bruger det. simonsteenholm.dk eller deres datterselskaber og/eller partnere (samlet betegnelse ” simonsteenholm.dk “, “os” eller “vi”) driver dette websted.

Læs derudover webstedets fortrolighedspolitik, der forklarer vores procedurer for indsamling af oplysninger, f.eks. de typer af oplysninger, som vi indsamler om besøgende på webstedet, og hvordan vi bruger og deler oplysningerne. Hver gang du tilgår og/eller bruger webstedet (ud over blot at læse disse vilkår), accepterer du, at du er omfattet af og skal overholde alle disse vilkår. Du må derfor ikke bruge webstedet, hvis du ikke accepterer alle vilkårene. Du kvitterer også for og accepterer vores fortrolighedsforanstaltninger, som de er beskrevet i vores fortrolighedspolitik, og du accepterer, at vi kan ændre, forandre eller modificere indstillinger eller konfigurationer på din enhed eller computer, der anvendes til at tilgå webstedet, med henblik på at optimere din brug af webstedet.

1. AFTALE MELLEM BRUGER OG simonsteenholm.dk
1.1. Webstedet simonsteenholm.dk består af forskellige websider, der drives af simonsteenholm.dk

1.2. Webstedet simonsteenholm.dk er tilgængeligt under betingelse af, at du accepterer vilkår, betingelser og bemærkninger i dette dokument uden ændringer. Din brug af webstedet iviggo.com indbefatter, at du accepterer alle sådanne vilkår, betingelser og bemærkninger.

2. ÆNDRING AF DISSE BRUGSVILKÅR

2.1. simonsteenholm.dk forbeholder sig ret til at ændre de vilkår, betingelser og bemærkninger, som webstedet iviggo.com tilbydes under, inklusive, men ikke begrænset til gebyrer i forbindelse med brugen af webstedet simonsteenholm.dk

3. LINKS TIL TREDJEPARTSWEBSTEDER
3.1. Webstedet simonsteenholm.dk kan indeholde links til andre websteder (“Linkede websteder”). De linkede websteder kontrolleres ikke af simonsteenholm.dk, og simonsteenholm.dk er ikke ansvarlige for indholdet på linkede websteder, herunder uden begrænsning ethvert link, der findes på et linket websted, og eventuelle ændringer og opdateringer af et linket websted. simonsteenholm.dk er ikke ansvarlige for webcasting eller andre former for transmissioner, der modtages fra linkede websteder. simonsteenholm.dk leverer udelukkende disse links til dig af hensyn til bekvemmelighed, og tilstedeværelsen af et link betyder ikke, at iviggo.com støtter webstedet eller er forbundet med dets ejere.

4. INGEN ULOVLIG ELLER FORBUDT BRUG

4.1. Som betingelse for din brug af webstedet simonsteenholm.dk garanterer du over for simonsteenholm.dk, at du ikke vil bruge webstedet simonsteenholm.dk til noget formål, der er ulovligt eller forbudt i henhold til disse vilkår, betingelser og bemærkninger. Du må ikke bruge webstedet simonsteenholm.dk på nogen måde, der kan beskadige, deaktivere, overbelaste eller hæmme webstedet simonsteenholm.dk eller gå ud over andre parters brug og nytte af webstedet simonsteenholm.dk. Du må ikke tilegne eller forsøge at tilegne dig materiale eller oplysninger på måder, der ikke bevidst er gjort tilgængelige eller leveres via webstedet simonsteenholm.dk.

5. BETALING/GEBYRER/FORNYELSE/REFUNDERING
5.1. Alle abonnementer på simonsteenholm.dk er omfattet af en fuld 30-dages tilfredshedsgaranti. Hvis kunden ikke er fuldstændig tilfreds med simonsteenholm.dk tjenester inden for en periode på 30 dage, får kunden refunderet hele det betalte beløb eksklusive overskud. Herefter er det ikke længere muligt at få pengene tilbage. Denne politik gælder ikke for yderligere tjenester som f.eks. overskud osv. Konti, der lukkes/opsiges for overtrædelse af tjenestevilkårene er ikke omfattet af 30-dages tilfredshedsgaranti. Kun førstegangskonti kan refunderes. Refunderinger håndteres på samme måde, som betalingen blev foretaget, og kan tage op til 5-15 hverdage at gennemføre.

Den fastsatte opsigelsesret med fuld refundering gælder inden for 30 dage fra abonnementskøbet. Opsigelsen skal meddeles som beskrevet i punkt 5.5 nedenfor.

5.2. simonsteenholm.dk kan til enhver tid og af enhver årsag forhøje abonnementsprisen på en efterfølgende abonnementsperiode, dog under forudsætning af, at simonsteenholm.dk meddeler dette mindst femten (15) kalenderdage, før abonnementet udløber.

Abonnenten kan derefter uden konsekvenser beslutte ikke at forny abonnementet.

5.3. For at sikre, at du ikke oplever afbrudte eller mistede tjenester, tilbyder simonsteenholm.dk automatisk fornyelse. Automatisk fornyelse fornyr automatisk simonsteenholm.dk -medlemskabet for en periode af samme længde som den seneste abonnementsperiode. Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere automatisk fornyelse. Hvis du vælger at deaktivere automatisk fornyelse, og derefter undlader at forny medlemskabet manuelt, før det udløber, kan du imidlertid opleve, at tjenesten bliver afbrudt eller går tabt, og simonsteenholm.dk er ikke erstatningspligtlig over for dig eller nogen tredjepart i den forbindelse.

5.4. simonsteenholm.dk kan afslutte abonnementet og disse vilkår, hvis abonnementet ikke kan fornys som følge af forkerte eller forældede kreditkortoplysninger.

5.5. Opsigelser skal indsendes online ved hjælp af vores kontaktformular på www.iviggo.com/contact-us eller til vores e-mailadresse simon@steenholm.dk

5.6. Som betaling acceptere simonsteenholm.dk via PAYPAL betalingskortene Dankort, VISA og MasterCard.

6. BRUG AF KOMMUNIKATIONSTJENESTER

6.1. Webstedet simonsteenholm.dk kan indeholde meddelelsestjenester, chatområder, nyhedsgrupper, forummer, fællesskaber, personlige websider, kalendere og/eller andre meddelelses- eller kommunikationsfunktioner, der er designet til, at du kan kommunikere med offentligheden som helhed eller med en gruppe (samlet betegnelse “kommunikationstjenester”). Du accepterer, at du kun må bruge kommunikationstjenesterne til at oprette, sende og modtage meddelelser og materiale, der er passende og relevante for den pågældende kommunikationstjeneste. For eksempel, og ikke som begrænsning, accepterer du, at du, når du bruger en kommunikationstjeneste, ikke må:

6.2. Smæde, skrive nedsættende om, chikanere, forfølge, true eller på mande måde at overtræde andre personers lovsikrede rettigheder (f.eks. ret til privatliv eller ytringsfrihed).

6.3. Udgive, oprette, uploade, distribuere eller udbrede upassende, blasfemiske, ærekrænkende, krænkende, sjofle, usømmelige eller ulovlige emner, navne, materiale eller oplysninger.

6.4. Uploade filer, der indeholder software eller andet materiale, der er beskyttet af immateriel ejendomsret (eller i henhold til ret til privatliv eller offentlighed), medmindre du ejer eller kontrollerer rettighederne dertil eller har modtaget det nødvendige samtykke.

6.5. Uploade filer, der indeholder virus, ødelagte filer eller anden lignende software eller programmer, der kan beskadige andre computere.

6.6. Reklamere for eller tilbyde at sælge eller købe varer eller tjenester til noget som helst forretningsmæssigt formål, medmindre en sådan kommunikationstjeneste udtrykkeligt tillader sådanne meddelelser.

6.7. Foretage eller videresende spørgeskemaer, konkurrencer, pyramidespil eller kædebreve.

6.8. Downloade enhver fil, der er oprettet af en anden bruger af en kommunikationstjeneste, som du ved, eller rimeligvis burde vide, ikke kan distribueres lovligt på denne måde.

6.9. Forfalske eller slette forfattertilknytninger, juridiske meddelelser eller meddelelser om opsigelse eller tildeling af ejerforhold eller mærkning om ophav til software eller andet materiale i en uploadet fil.

6.10. Begrænse eller forhindre andre brugere i at bruge og udnytte kommunikationstjenesterne.

6.11. Overtræde adfærdskodeks eller andre retningslinjer, der kan gælde for en eller flere kommunikationstjenester.

6.12. Høste eller på anden måde at indsamle oplysninger om andre, herunder e-mailadresser, uden deres samtykke.

6.13. Overtræde gældende love eller bestemmelser.

6.14. simonsteenholm.dk er ikke forpligtet til at overvåge kommunikationstjenesterne. simonsteenholm.dk forbeholder sig imidlertid ret til at gennemse materiale, der er oprettet på en kommunikationstjeneste, og til at fjerne materiale efter forgodtbefindende. simonsteenholm.dk forbeholder sig ret til at til enhver tid at afbryde din adgang til en eller alle kommunikationstjenester uden varsel og af en hvilken som helst grund.

6.15. simonsteenholm.dk forbeholder sig ret til at til enhver tid at videre give oplysninger, der er nødvendige for at opfylde gældende lovkrav, bestemmelser, juridiske søgsmål eller myndighedsforespørgsler, eller til at redigere, nægte at oprette eller fjerne eventuelle oplysninger eller materiale, i sin helhed eller delvist, efter simonsteenholm.dk forgodtbefindende.

6.16. Vær altid forsigtig, når du udleverer personligt identificerbare oplysninger om dig selv eller dine børn i en kommunikationstjeneste. simonsteenholm.dk har ikke kontrol over og støtter ikke indhold, meddelelser eller oplysninger i nogen kommunikationstjeneste, og iviggo.com fraskriver sig derfor specifikt ethvert erstatningsansvar vedrørende kommunikationstjenester og eventuelle handlinger som følge af din deltagelse i en kommunikationstjeneste. Chefer og værter er ikke autoriserede talspersoner for iviggo.com og deres synspunkter afspejler ikke nødvendigvis simonsteenholm.dk synspunkter.

6.17. Materiale, der uploades til en kommunikationstjeneste, kan være underlagt begrænsninger for brug, reproduktion og/eller udbredelse. Du er ansvarlig for at leve op til sådanne begrænsninger, hvis du downloader materialet.

7. MATERIALE LEVERET TIL simonsteenholm.dk ELLER SLÅET OP PÅ ET simonsteenholm.dk -WEBSTED

7.1. simonsteenholm.dk påtager sig ikke ejerskabet for det materiale, du leverer til simonsteenholm.dk (inklusive tilbagemeldinger og forslag) eller opretter, uploader, indlæser eller sender til et simonsteenholm.dk -websted eller deres tilknyttede tjenester (samlet betegnelse “Indlæg”). Ved at oprette, uploade, indlæse, levere eller indsende din indlæg, giver du imidlertid simonsteenholm.dk, deres partnerselskaber og nødvendige underordnede licenstagere tilladelse til at bruge dit indlæg uden begrænsning i forbindelse med driften af deres internetforretning, ret til at kopiere, distribuere, sende, offentligt fremvise, offentligt fremføre, reproducere, redigere, oversætte og omformatere dit indlæg; og til at offentliggøre dit navn i forbindelse med dit indlæg.

7.2. Der betales ingen kompensation for brug af dit indlæg, som beskrevet i dette dokument. simonsteenholm.dk er ikke forpligtede til at oprette eller bruge noget indlæg, som du leverer, og må til enhver tid fjerne ethvert indlæg efter simonsteenholm.dk forgodtbefindende.

7.3. Ved at oprette, uploade, indlæse, levere eller indsende dit indlæg garanterer du og står inde for, at du ejer eller på anden måde kontrollerer rettighederne til dit indlæg, som beskrevet i dette afsnit, inklusive, uden begrænsninger, alle de nødvendige rettigheder til at du må levere, oprette, uploade, indlæse eller indsende indlæggene.

8. ANSVARSFRASKRIVELSE
OPLYSNINGER, SOFTWARE, PRODUKTER OG TJENESTER, DER ER INKLUDERET I ELLER ER TILGÆNGELIGE IGENNEM WEBSTEDET simonsteenholm.dk, KAN INDEHOLDE UNØJAGTIGHEDER ELLER TYPOGRAFISKE FEJL. OPLYSNINGERNE BLIVER ÆNDRET MED JÆVNE MELLEMRUM. simonsteenholm.dk OG/ELLER DERES LEVERANDØRER KAN TIL ENHVER TID FORETAGE FORBEDRINGER OG/ELLER ÆNDRINGER PÅ WEBSTEDET simonsteenholm.dk RÅDGIVNING, DER MODTAGES VIA WEBSTEDET simonsteenholm.dk BØR IKKE LÆGGES TIL GRUND FOR PERSONLIGE, MEDICINSKE, JURIDISKE ELLER ØKONOMISKE BESLUTNINGER, OG DU BØR SØGE RÅDGIVNING HOS EN RELEVANT FAGPERSON FOR AT FÅ SPECIFIK RÅDGIVNING, DER ER SKRÆDDERSYET TIL DIN SITUATION.
simonsteenholm.dk OG/ELLER DERES LEVERANDØRER GØR INGEN FORESTILLINGER OM EGNETHED, PÅLIDELIGHED, TILGÆNGELIGHED, BETINELIGHED OG NØJAGTIGHED AF OPLYSNINGER, SOFTWARE, PRODUKTER, TJENESTER OG RELATERET GRAFIK PÅ WEBSTEDET simonsteenholm.dk MED HENBLIK PÅ NOGET BESTEMT FORMÅL. ALLE DISSE OPLYSNINGER, SOFTWARE, PRODUKTER, TJENESTER OG RELATERET GRAFIK LEVERES I “FORHÅNDENVÆRENDE STAND” OG UDEN GARANTI ELLER BETINGELSER AF NOGEN ART I DEN MEST VIDTGÅENDE UDSTRÆKNING, DER ER TILLADT I HENHOLD TIL GÆLDENDE LOV. simonsteenholm.dk OG/ELLER DERES LEVERANDØRER FRASKRIVER SIG HERMED ALLE GARANTIER OG BETINGELSER VEDRØRENDE DISSE OPLYSNINGER, VIDEOCOACHING, VEJLEDNINGER, TJENESTER OG RELATERET GRAFIK, INKLUSIVE ALLE UNDERFORSTÅEDE GARANTIER ELLER BETINGELSER OM SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL, TITEL OG LOVLIGHED.
simonsteenholm.dk OG/ELLER DERES LEVERANDØRER ER I DEN VIDEST MULIGE UDSTRÆKNING, DER ER TILLADT I HENHOLD TIL GÆLDENDE LOV OG, IKKE ANSVARLIGE FOR NOGEN DIREKTE, INDIREKTE, ERSTATNINGSPLIGTIGE, HÆNDELIGE, SÆRLIGE SKADER, DRIFTSTAB ELLER ANDRE SKADER AF NOGEN ART, INKLUSIVE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL ERSTATNING FOR MISTET BRUG, DATA ELLER INDTJENING, DER SKYLDES ELLER PÅ NOGEN MÅDE ER FORBUNDET MED BRUGEN AF WEBSTEDET simonsteenholm.dk ELLER DETS FUNKTION, MED FORSINKELSE AF ELLER MANGLENDE MULIGHED FOR AT BRUGE WEBSTEDET simonsteenholm.dk ELLER RELATEREDE TJENESTER, TILVEJEBRINGELSE AF ELLER MANGLENDE LEVERING AF TJENESTER ELLER FOR NOGEN OPLYSNINGER, SOFTWARE, PRODUKTER, TJENESTER OG RELATERET GRAFIK, DER ER ERHVERVET VIA WEBSTEDET iviggo.com ELLER PÅ ANDEN MÅDE OPSTÅR PÅ BAGGRUND AF BRUGEN AF WEBSETDET simonsteenholm.dk, UANSET OM DET ER BASERET PÅ AFTALEFORHOLD, TORT, UAGTSOMHED, OBJEKTIVT ANSVAR ELLER ANDET, SELVOM simonsteenholm.dk ELLER EN ELLER FLERE AF DERES LEVERANDØRER ER BLEVET VARSLET OM ET MULIGT ERSTATNINGSANSVAR. DA VISSE STATER/RETSKREDSE IKKE TILLADER FRASKRIVELSE ELLER BEGRÆNSNING AF ANSVAR FOR DRIFTSTAB ELLER HÆNDELIGE TAB, GÆLDER OVENSTÅENDE BEGRÆSNINGS MULIGVIS IKKE FOR DIG. HVIS DU IKKE ER TILFREDS MED DELE AF WEBSTEDET simonsteenholm.dk ELLER MED DELE AF DISSE BRUGSVILKÅR, ER DIT ENESTE RETSMIDDEL AT AFBRYDE BRUGEN AF WEBSTEDET simonsteenholm.dk
SERVICEKONTAKT: simon@steenholm.dk
9. OPSIGELSE/ADGANGSBEGRÆNSNING
9.1. simonsteenholm.dk forbeholder sig ret til at til enhver tid, uden varsel og efter egen afgørelse at opsige din adgang til webstedet simonsteenholm.dk og de relaterede tjenester eller dele heraf. Medmindre andet er angivet i dette dokument, udgør denne aftale hele aftalen mellem brugeren og simonsteenholm.dk vedrørende webstedet simonsteenholm.dk, og den tilsidesætter al tidligere eller samtidig kommunikation og tilbud, såvel elektronisk, mundtlig som skriftlig, mellem brugeren og simonsteenholm.dk vedrørende webstedet simonsteenholm.dk. En trykt version af denne aftale og af enhver meddelelse sendt i elektronisk format er antagelig i retlig eller administrativ forfølgning baseret på eller relateret til denne aftale i samme udstrækning og under samme betingelser som andre forretningsdokumenter og akter, hvor originalversionen genereres og vedligeholdes i trykt format. Det er parternes udtrykkelige ønske, at denne aftale og alle relaterede dokumenter skal være udarbejdet på engelsk.

10. SIKKERHED/AUTORISERET BRUG
10.1. Det er forbudt for brugere at bryde eller forsøge at bryde webstedets sikkerhed. simonsteenholm.dk har ret, men ikke pligt til at efterforske mulige sikkerhedsbrud, og samarbejder med alle relevante myndigheder for at retsforfølge lovovertrædere. simonsteenholm.dk kan suspendere din adgang, mens der foretages en efterforskning. Brugere skal indtaste et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til iviggo.com medlemsområde. Det anbefales at lukke browseren, når du er færdig med at bruge webstedet, for at beskytte mod uautoriseret adgang til din konto. Du er ansvarlig for at holde dit brugernavn og din adgangskode hemmelig.

10.2. Du står inde for og garanterer, at du er den person, som du påstår at acceptere disse vilkår på vegne af, eller hvis du accepterer disse vilkår på vegne af en person eller juridisk person, står du inde for og garanterer, at du har ret og myndighed til at acceptere disse vilkår på vegne af personen eller den juridiske person. Du står også inde for og garanterer, at du er en myndig person, der er juridisk berettiget til at acceptere disse vilkår.

10.3. Du må ikke på noget tidspunkt anvende andres konto, brugernavn eller adgangskode. Du accepterer at omgående underretter iviggo.com om uautoriseret brug af eller tab af din konto, brugernavn, adgangskode og/eller kreditkortoplysninger. Du accepterer også at omgående underretter simonsteenholm.dk, hvis du bliver opmærksom på eller har mistanke om anden uautoriseret brug af webstedet og/eller webstedets indhold. simonsteenholm.dk er ikke ansvarlige for eventuelle tab som følge af, at andre bruger dit brugernavn og din adgangskode uden dit vidende. Du kan blive holdt ansvarlig for tab, der påføres simonsteenholm.dk, deres partnere, funktionærer, direktører, ansatte, konsulenter, agenter eller repræsentanter som følge af en anden persons brug af din konto, brugernavn eller adgangskode.

10.4. simonsteenholm.dk vil aldrig bede dig om din adgangskode. Hvis du har brug for et nyt brugernavn og/eller adgangskode, genererer simonsteenholm.dk automatisk et nyt brugernavn og adgangskode via deres computere og sender dem til din e-mailadresse.

11. BEMÆRKNINGER OM OPHAVSRET OG VAREMÆRKER
11.1 Alt indhold på webstedet simonsteenholm.dk er: Copyright 2016 af virksomheden simonsteenholm.dk og/eller deres leverandører. Alle rettigheder forbeholdes.

11.2. Navnene på de faktiske virksomheder og produkter, der er nævnt i dette dokument, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.

11.3. Eksemplerne på virksomheder, organisationer, produkter, personer og begivenheder, der er beskrevet i dette dokument, er opdigtede. Enhver forbindelse med nogen virkelig virksomhed, organisation, produkt, person eller begivenhed er utilsigtet og hændelig.

11.4. Alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er tildelt i dette dokument, forbeholdes.

Kontakt

Simon Steenholm
Otto Brandenburgs Vej 112, 3 tv
2450 København SV

Ring til mig på 42 21 75 69
E-mail: simon@steenholm.dk


© 2017 Simon Steenholm

Sociale medier

Video coach handelsbetingelser