Video Coaching

Om video coaching

Afspil video

Video inspirationen er ikke ment som den dybe coaching og rådgivning der klare indviklet og komplette problemer. Det er meningen at video inspirationen
skal være et supplement og støtte i hverdagen, hvor du hurtigt og tilgængeligt kan få inspiration her og nu på dine udfordringer og problemer.

Der er et stort video bibliotek du kan søge i. Et bibliotek der vokser hver uge. Eller du kan skrive ind med spørgsmål, komme med video forslag – og så bliver der svaret med en video.

I min video inspiration taler jeg frit fra hjertet uden manuskrift. Du får mig ægte, personligt og direkte.

Jeg bestræber at levere budskabet på en enkel, levende, inspirerende og udfordrende måde.

Mit udgangspunkt er at du allerede godt ved hvad der er rigtigt og forkert, samt hvad der er godt og dårligt. At du selv skal tage ansvar for dine tanker, følelser og handlinger.

Jeg optager heller ikke videoerne i et professionelt studie men hjemmefra, eller der hvor jeg lige er. Husk det der gør forskellen er hvordan du vil handle og reagerer på video inspirationen.

Glade hilsner Simon Steenholm

Skriv til mig direkte og jeg svarer med en video.

 

Eller søg i det altid voksende videobibliotek.

Få Gratis Coaching via inspirerende videoer

Scroll to Top

Skriv til Simon

Søg først i video biblioteket om der er svar på dine spørgsmål. Ellers skriv direkte til Simon med udgangspunkt i dine udfordringer og problemer, kom med video forslag og jeg vil svare med en video – husk du spørger anonymt og alle ser svaret.