Om video inspiration – koncept og ide.

Video inspirationen er ikke ment som den dybe coaching og rådgivning der klare indviklet og komplette problemer. Det er meningen at video inspirationen
skal være et supplement og støtte i hverdagen, hvor du hurtigt og tilgængeligt kan få inspiration her og nu på dine udfordringer og problemer.

Der er et stort video bibliotek du kan søge i. Et bibliotek der vokser hver uge. Eller du kan skrive ind med korte og præcise spørgsmål, komme med video forslag – og så bliver der svaret med en video.

I min video inspiration taler jeg frit fra hjertet uden manuskrift. Du får mig ægte, personligt og direkte.

Jeg bestræber at levere budskabet på en enkel, levende, inspirerende og udfordrende måde.

Mit udgangspunkt er at du allerede godt ved hvad der er rigtigt og forkert, samt godt og dårligt. At du selv skal tage ansvar for dine tanker, følelser og handlinger.

Jeg optager heller ikke videoerne i et professionelt studie men hjemmefra, eller der hvor jeg lige er. Husk det der gør forskellen er hvordan du vil handle og reagerer på video inspirationen.

Lidt om mig selv

Jeg er en person med en masse, anderledes, personlige erfaringer og oplevelser. Og tager udgangspunkt i mine egne op- og nedture.

En svær skolegang førte til en forretnings succes, som førte til stress og nedtur, hvilket førte til jordomrejser og et liv sammen med Langhus indianerne i Borneos jungle.

Dette har gjort mig til den Mental træner, Life coach, Foredragsholder, Rygestop konsulent, iværksætter og forfatter jeg er i dag.

Jeg elsker at inspirere, udfordre og provokere, så alle får stof til eftertanke. Jeg tør tænke anderledes og ser verden med andre øjne og skæve vinkler.

Glade hilsner Simon Steenholm

 

Ryge og Nikotinfri på 4 timer Foredrag og workshop
med Simon Steenholm