Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/simonsteenholm.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Lidt om mig selv

Jeg er en person med en masse, anderledes, personlige erfaringer og oplevelser. Jeg tager udgangspunkt i mine egne op- og nedture. En svær skolegang førte til en forretnings succes, som førte til stress og nedtur, hvilket førte til jordomrejser og et liv sammen med Langhus indianerne i Borneos jungle. Dette har gjort mig til den coach, mentaltræner, iværksætter, forfatter og foredragsholder jeg er i dag.

Jeg giver altid alle én på opleveren – og elsker at inspirere, udfordre og provokere, så alle får noget med hjem. Alle mine foredrag er anderledes, fordi jeg tør, tænker og ser verden med andre øjne.

Jeg leverer budskabet på en enkel, levende, underholdende og udfordrende måde. Jeg tager udgangspunkt i at arbejdsglæde og trivsel er noget den enkelte selv skal tage ansvar for.

“Tak for en inspirerende oplevelse. Jeg skal på alles vegne sige dig mange tak for en god og inspirerende oplevelse i Middelfart for 200 personer. Du levede mere end helt og fuldt op til forventningerne, som vi på forhånd havde aftalt. Flere af deltageren giver udtryk for, at de gik fra plenum med fornyet energi og mod på at ændre sin hverdag til det bedre. Så udviklingen af vores holdninger/adfærd er kommet godt i gang.”

Lisbeth Molsing
Proceskonsulent, PostDanmark

postdanmark-logo

Få en pris og et oplæg

Sammen skræddersyr vi foredraget eller workshoppen, så det passer til Jeres udfordringer.
Skriv eller ring direkte til mig på 42 21 75 69.

Foredrag eller workshop – skriv direkte til mig

7 + 13 =

Kontakt

Simon Steenholm
Otto Brandenburgs Vej 112, 3 tv
2450 København SV

Ring til mig på 42 21 75 69
E-mail: simon@steenholm.dk


© 2017 Simon Steenholm

Sociale medier

Video coach handelsbetingelser